Mennyiért dolgozzak masszőrként?

05/10/2019

Mi határozza meg egy masszázs árát?

Az a sztenderd hogy a egy óra masszázs árát az alábbiak határozzák meg:

  • Hol dolgozol, Budapesten, vidéken stb. Persze valamilyen szinten lehet irányadó, de Budapesten is vannak olyan masszőrök 4.000 Ft-os díjon, és vannak 10.000 Ft-ért is. Hidd el, ők sem palotában dolgoznak.
  • Mióta dolgozol a szakmában 1-3-5-10 éve.
  • Mennyire nyújtasz profi szolgáltatást.
    Na itt már közelítünk!

Masszázsérték a vevő fejében (Weiser István)

Ha a vendégednek nem érne annyit a masszázs, mint amennyit kérsz érte, akkor egyszerűen nem jönne.
Tehát a kérdés már csak az, hogy hogyan tudod növelni a masszázs értékét?

hogy Masszőr terapeutaként igazán könnyen választhatsz alkalmazotti és vállalkozói munkaviszony között. Ráadásul ha először alkalmazottként kezded, idővel megszeretnek majd a vendégeid, és ragaszkodni fognak hozzád. Később, ha úgy döntesz hogy vállalkozó leszel, a vendégeid követni fognak, ami biztosítja az anyagi biztonságod.

Ha szeretsz szép helyeken dolgozni, lehetőséged lesz egzotikus helyeken dolgozni, például tengerjáró vagy folyami hajókon. De mehetsz Máltára, síparadicsomba és más szép helyekre. Ráadásul sok külföldre közvetítő cég van aki masszőröket keres.  Egy szó mint száz, a jó masszőrre, a világon bárhol szükség van.

 

 

É-r-t-é-k-e-s-í-t-s-d jobban a masszázs szolgáltatásodat, mert az emberek önmaguktól ritkán ismerik fel a valódi értékét!

Mindegy, hogy milyen kép alakult ki a vendégek fejében, hogy olcsó vagy vagy drága. Az a fontos, hogy folyamatosan dolgozz azon, hogy hogyan tudnád tökéletesíteni és a vendégeid számára értékesebbé tenni a masszázsod élményét, illetve:

  • tudatosítsd benne, hogyan érzi magát a masszázsodtól
  • kérdezd meg, milyen az élete amióta masszőrhöz jár

 

Hogyan adj plusz értéket a szolgáltatásodhoz [VIDEÓ]
Mitől lesz igazán profi a masszázsod élménye 

Ha már masszőr vagy, csatlakozz a facebook közösségünkhöz!

További cikkek

Kanapés olajos masszázs videóban | 4. hét 9. rész

Ebben a videóban a hátmasszázs fogásait mutatom be neked. Közben a fogásokról kivitelezéséről beszélek. HOGYAN PROFITÁLHATSZ A LEGTÖBBET EBBŐL A VIDEÓBÓL? » Először nézd meg egyszer a videót az elejétől a végéig. » Ezután nézd végig lassítva, a videókat, » közben...

Kanapés olajos masszázs csekklista  | 4. hét 8. rész

Kanapés olajos masszázs csekklista | 4. hét 8. rész

Ha még nem olvastad, a masszázs céljának meghatározása 3.0 cikket, azzal kezd! LINK   Itt most egy gyorsan átfutható csekklistát találsz, hamarosan pedig jövök az azonnal tanulható videóval, amiben bemutatom az ágyon történő olajos masszázst.   Meghatározó...

Hüvelykujj elfáradásmentes technikája | 3. hét 7. rész

Hüvelykujj elfáradásmentes technikája | 3. hét 7. rész

Ezzel a cikkel összefügg egy korábbi irományom, erről itt olvashatsz. Ha még nem olvastad el, érdemes előbb azzal kezdened. A rosszul beállított ágymagasságnál az izmainkat fogjuk használni. Feleslegesen. Ezt érdermes elkerülöd.  Ebben a videóban kitérek: a...