Mennyiért dolgozzak masszőrként?

05/10/2019

Mi határozza meg egy masszázs árát?

Az a sztenderd hogy a egy óra masszázs árát az alábbiak határozzák meg:

  • Hol dolgozol, Budapesten, vidéken stb. Persze valamilyen szinten lehet irányadó, de Budapesten is vannak olyan masszőrök 4.000 Ft-os díjon, és vannak 10.000 Ft-ért is. Hidd el, ők sem palotában dolgoznak.
  • Mióta dolgozol a szakmában 1-3-5-10 éve.
  • Mennyire nyújtasz profi szolgáltatást.
    Na itt már közelítünk!

Masszázsérték a vevő fejében (Weiser István)

Ha a vendégednek nem érne annyit a masszázs, mint amennyit kérsz érte, akkor egyszerűen nem jönne.
Tehát a kérdés már csak az, hogy hogyan tudod növelni a masszázs értékét?

hogy Masszőr terapeutaként igazán könnyen választhatsz alkalmazotti és vállalkozói munkaviszony között. Ráadásul ha először alkalmazottként kezded, idővel megszeretnek majd a vendégeid, és ragaszkodni fognak hozzád. Később, ha úgy döntesz hogy vállalkozó leszel, a vendégeid követni fognak, ami biztosítja az anyagi biztonságod.

Ha szeretsz szép helyeken dolgozni, lehetőséged lesz egzotikus helyeken dolgozni, például tengerjáró vagy folyami hajókon. De mehetsz Máltára, síparadicsomba és más szép helyekre. Ráadásul sok külföldre közvetítő cég van aki masszőröket keres.  Egy szó mint száz, a jó masszőrre, a világon bárhol szükség van.

 

 

É-r-t-é-k-e-s-í-t-s-d jobban a masszázs szolgáltatásodat, mert az emberek önmaguktól ritkán ismerik fel a valódi értékét!

Mindegy, hogy milyen kép alakult ki a vendégek fejében, hogy olcsó vagy vagy drága. Az a fontos, hogy folyamatosan dolgozz azon, hogy hogyan tudnád tökéletesíteni és a vendégeid számára értékesebbé tenni a masszázsod élményét, illetve:

  • tudatosítsd benne, hogyan érzi magát a masszázsodtól
  • kérdezd meg, milyen az élete amióta masszőrhöz jár

 

Hogyan adj plusz értéket a szolgáltatásodhoz [VIDEÓ]
Mitől lesz igazán profi a masszázsod élménye 

Ha már masszőr vagy, csatlakozz a facebook közösségünkhöz!

További cikkek

A masszázs és a ZEN-e

A masszázs és a ZEN-e

A zene magával ragad, és felemelA zene mindig meghatározza masszázs ritmusát és magával ragad. Rosszul választott zenével kellemetlen lesz a ritmus, és nem tudsz együtt dolgozni a zenével. Jól megválasztott zene esetén sokkal áramlóbb lesz a masszázs, a zene...

Masszázs előtti energetikai tértisztítás

Masszázs előtti energetikai tértisztítás

Tértisztítás a masszírozás előtt és után A masszázs alatt sokkal több történik, mint dögönyözés. Ezt 7 év tapasztalatából mondom neked. Biztos volt már veled is hogy voltál olyan helyen, ahol azonnal otthon érezted magad, illetve olyan is volt, hogy úgy érezted nagyon...

Így masszírozz különböző bőrtípusok esetén

Így masszírozz különböző bőrtípusok esetén

Különböző bőrtípusok, és alkalmazkodás hozzájuk Bőr behatást tűrő képessége függ: A bőr vastagságától Vékony, bársonyosabb bőr à rugalmasabb fehér bőrre jellemző. Erősebb, keményebb bőr àkeményebb kötőszövetre jellemző. típusától (normál/száraz/zsíros)Érdemes...